Preporuke

Što naši kupci kažu o našim proizvodima i poslovanju s nama!

"Draga Ivana, a šta bi mi bez tebe. Nakon duge potražnje za ovako divnim stolnjacima imali smo sreće što smo te pronašli i šta tvoji stolnjaci ukrašavaju naše domaćinstvo, to je totalno druga dimenzija. Samo tako nastavite i NIKADA nemojte prestati jer vaše tkanje ima dušu!!"
Petra Morić
Restoran Morićevi dvori, Primošten
"Profesionalan pristup poslu i klijentu, jednostavna komunikacija te ono najvažnije, originalan i kvalitetan poslovni poklon – to su neki od razloga zbog kojih bi Etno Motiv preporučio svima!"
Helio Kamber
Electio Primus d.o.o.
"Prekrasni ljudi, prekrasni strojček, prekrasan proizvod koji grije srce svaki put kad ga vidiš. Hvala Vam što postojite, čuvate našu baštinu i uljepšavate naše prostore i živote."
Maja Kirić
"Prekrasni tkani stolnjaci koje je napravila Ivana, žena koja svoj posao radi s istom strašću kao ja svoj, i to je za mene bilo dovoljno da ne sumnjam u kvalitetu pri online kupnji. Moderni motivi napravljeni na tradicionalni način…to je ono što uvijek pokušavam prezentirati svojim gostima!"
Anita Marklushaj Keković
Apartmani Beata, Crikvenica
"Oduševljena sam u svakom pogledu s njima i od srca ti želim uspjeh u daljnjem radu jer sa ovakvom kvalitetom i profesionalnošću uspjeh ne može izostati!"
Martina Stipanov Brezak
Konoba Staro selo, Primošten
"Srce za našu čuvaricu tradicijske baštine i prekrasan stolnjak koji je vječni podsjetnik na bogatu hrvatsku etnografsku baštinu i omogućuje da tradicijsko tkanje Lijepe naše (p)ostane prepoznatljivo i u suvremenom društvu ostavljajući neizbrisiv trag i uspomenu na živote naših predaka..."
Mariana Bežovan
Bojana
Bojana
Ovjereni vlasnikOvjereni vlasnik
5/5

Moje iskustvo je jako pozitivno , komunikacija brza i ugodna, od dogovora i isporuke, dostava prekrasnog stolnjaka u dogovorenom roku . Hvala Ivana.

prije 2 mjeseca
Andrea
Andrea
Ovjereni vlasnikOvjereni vlasnik
5/5

Predivan stolnjak, tradicijski, sjecanje na djetinjstvo

prije 2 mjeseca
Monika Filipic
Monika Filipic
Ovjereni vlasnikOvjereni vlasnik
5/5

Jako sam zadovoljna. Ovo je bila moja prva kupnja no ne i zadnja.

prije 2 mjeseca
Gordana Mužević
Gordana Mužević
Ovjereni vlasnikOvjereni vlasnik
5/5

Prekrasno!

prije 2 mjeseca
dubravka s.
dubravka s.
Ovjereni vlasnikOvjereni vlasnik
5/5

zadovoljnaaa

prije 2 mjeseca

Pratite nas!

Pratite nas i gledajte najnovije vijesti i objave!

Brine vas održavanje naših etno stolnjaka? Preuzmite besplatni vodič s uputama (te pokojim trikom 😉 ) i ostvarite 10% popusta na prvu narudžbu!

Upišite vaše podatke i kod za popust stiže na vašu e-mail adresu!