Stolnjaci za ugostiteljstvo

Stolni program za restorane, hotele i ostale ugostiteljske objekte

Velik dio našeg poslovanja odnosi se na opremanje objekata raznih namjena, od restorana i hotela do konoba, seoskih domaćinstava i eko imanja. Zbog svog specifičnog i jedinstvenog izgleda svakom objektu dodaju završni izgled te stvaraju ugodni ambijent zbog kojeg se klijenti vraćaju. Jer, možete imati najbolji namještaj, najfiniju hranu i posuđe no ako stolu ne dodate upečatljiv i kvalitetan stolnjak, doživljaj nije potpun.  

Stolnjake i nadstolnjake (staze, trake) radimo po narudžbi, po vašim željenim dimenzijama, kako bi u potpunosti odgovarali vašim stolovima. Maksimalna širina je 140 centimetara.

  • Velika gramaža stolnjaka što ih čini dugovječnim
  • Izrazito postojane boje koje se ne ispiru ni pri višim temperaturama
  • Kompletna vlastita proizvodnja čime jamčimo visoku kvalitetu završnog proizvoda

U asortimanu imamo veliki broj uzoraka i boja te neograničenu mogućnost kombiniranja, tako da za svoj objekat možete izabrati idealnu kombinaciju. Ovdje možete pogledati listu naših referenci.
Želite klasičan, rustikalan i topao ambijent? Tu su naša srca, najprepoznatljiviji i najprodavaniji artikal dostupan u više kombinacija i boja, koji se najčešće odabire u crveno bijeloj kombinaciji.
Želite moderan i elegantan ambijent ali s prepoznatljivim identitetom? Svaki naš uzorak može postati diskretan uz upotrebu odgovarajućih boja; odaberite svjetlije nijanse ili boju sirovog lana i dobiti ćete stolnjak koji se uklapa u sve vrste ugođaja.

Galerija objekata koje smo opremili etno stolnjacima

Pridruži se našim novostima i ostvari 10% popusta na prvu narudžbu

Pridruži se našim novostima i ostvari 10% popusta na prvu narudžbu

Brine vas održavanje naših etno stolnjaka? Preuzmite besplatni vodič s uputama (te pokojim trikom 😉 ) i ostvarite 10% popusta na prvu narudžbu!

Upišite vaše podatke i kod za popust stiže na vašu e-mail adresu!