Opći uvjeti

Tradicijske tkanine j.d.o.o.
Dubrava 118
10000 Zagreb
OIB: 68084962313
IBAN: HR2224840081135277186

Vlasnik internet trgovine i samoga imena na adresi www.etno-motiv.hr je tvrtka Tradicijske tkanine j.d.o.o., sa sjedištem u Dubrava 118, 10000 Zagreb, OIB: 68084962313 (u daljnjem tekstu: internet trgovina). Za sve posjetitelje koji posjete navedenu internet trgovinu, te koji su registrirani ili se logiraju jednokratno kao gost, vrijede opći uvjeti poslovanja i kupnje u nastavku.

Sve informacije, sadržaji i dokumenti dostupni na internet trgovini www.etno-motiv.hr i/ili na drugim internet stranicama u vlasništvu tvrtke Tradicijske tkanine j.d.o.o. ne smiju se koristiti u komercijalne svrhe, te je zabranjeno bilo kakvo prenošenje, objavljivanje, javno prikazivanje,distribuiranje dokumenata i sadržaja bez predhodnog pismenog dopuštenja od strane tvrtke Tradicijske tkanine j.d.o.o. Sadržaji na internet trgovini su vlasništvo internet trgovine ili drugih nositelja autorskih prava te podliježu poštivanju autorskih prava i intelektualnog vlasništva.

Tradicijske tkanine j.d.o.o. obvezuje se da će dobrovoljno dostavljene osobne podatke korisnika korisiti isključivo za potrebe pružanja potpune usluge korisniku internet trgovine.

Ova internet trgovina (www.etno-motiv.hr) može sadržavati poveznice sa drugim internet stranicama koje su kreirale treće osobe ili tvrtka Tradicijske tkanine j.d.o.o. Poveznice sa stranicama koje su kreirale treće osobe Tradicijske tkanine j.d.o.o. pokušat će označiti na prikladan način. Tradicijske tkanine j.d.o.o. odriče se svake odgovornosti za sadržaj na stranicama koje su kreirale treće pravne ili fizičke osobe.

Sukladno navedenom Tradicijske tkanine j.d.o.o. odriče se odgovornosti za svu materijalnu i nematerijalnu štetu koja bi mogla nastati:

Prilikom pristupanja internet stranicama www.etno-motiv.hr ili internet stranicama u vlasništvu trećih osoba koje su povezanje sa internet trgovinom.

Poduzimanjem radnji korisnika pod utjecajem sadržaja i usluga na stranicama www.etno-motiv.hr.

Zlouporabama korisnika kako bi nanijeli štetu drugim korisnicima.

Prilikom postavljanja netočnih i nepotpunih sadržaja kako na stranicama www.etno-motiv.hr tako i na stranicama trećih povezanih osoba i tvrtki.

Prilikom nepotpunog funkioniranja ili prekida funkcioniranja internet stranica www.etno-motiv.hr.

Tradicijske tkanine j.d.o.o. zadržava pravo promjene općih uvjeta poslovanja i kupnje bez predhodne obavijesti korisinika internet trgovine www.etno-motiv.hr.

Korištenjem internet stranice www.etno-motiv.hr prihvaćate OPĆE UVJETE KUPNJE I POSLOVANJA koji vrijede za ovu internet trgovinu.

Autorska prava su u cijelosti zadržana. Cjelokupan sadržaj i formati na stranicama www.etno-motiv.hr su vlasništvo tvrtke Tradicijske tkanine j.d.o.o. ili njezinih ugovornih partnera. Sav sadržaj koji se nalazi na našim stranicama, ukoliko nije u osobne svrhe, ne smije se bez našeg dopuštenja koristiti niti dalje ustupati trećim strankama. Ako imate bilo kakvih nejasnoća ili pitanja vezanih za Uvjete korištenja i način poslovanja, molimo Vas da se obratite našoj podršci na e-mail adresu info@etno-motiv.hr.

Tvrtka Tradicijske tkanine j.d.o.o. izričito zabranjuje bilo kakvo korištenje internet stranica www.etno-motiv.hr na način i/ili u svrhe, kojima se neposredno ili posredno krši bilo koji važeći zakon ili pravni propis, koji je na snazi u Republici Hrvatskoj, kao i dobri običaji.

Odabirom proizvoda i definiranjem količine definira se i ukupna cijena proizvoda ili usluge. Troškovnik naručene robe kao i opis iste nalazi se unutar „košarice“ koja se nalazi s desne strane internet trgovine unutar zasebnog prozorčića. Isto tako svaka narudžba i detaljan opis naručenog proizvoda kupcu stiže na email.

Sve navedene cijene unutar internet trgovine izražene su u Hrvatskim Kunama. Nakon obavljenog odabira proizvoda te količine, kao i ispunjavanjem traženih podataka (ime, prezime, adresa dostave, grad, poštanski broj, telefon, email) te odabirom dostave i načina plaćanja, posjetitelj prelazi u funkciju kupca. Svu kupljenu robu kupac mora platiti u navedenom iznosu koji će biti iskazan u „košarici“. Pregled i način plaćanja narudžbe osim u košarici, kupac istu dobiva i na osobni email koji je upisao/la prilikom izrade narudžbe.

 

Mogućnosti kupnje su:

Virmanski – uplatom putem banke, internet bankarstva ili pošte na temelju ispostavljene uplatnice ili ponude koja će kupcu biti dostavljena putem emaila. Uplate se prihvaćaju isključivo u kunama ili u eurima.

Pouzećem – prilikom preuzimanja robe dostavom

 

Otkaz narudžbe

Zakon o zaštiti potrošača regulira otkazivanje narudžbe. Narudžbu je moguće otkazati prije nego je ona isporučena tj. prije no što je proizvod izrađen. Zahtjev za otkazivanje narudžbe naručitelj može uputiti telefonski, na broj: 091/2543-552 ili u pisanom obliku, putem e-maila na adresu info@etno-motiv.hr.

 

Dostava proizvoda

Tradicijske tkanine j.d.o.o. se obavezuje dostaviti proizvod/e primatelju u određeno vrijeme. Dostavu vršimo nakon potvrde plaćanja. Područje dostave je Republika Hrvatska. Cijena dostava je fiksna za sve proizvode i iznosi 30,00 HRK. Naručeni artikli biti će predani dostavnoj službi u roku od 3-5 radnih dana. Dostava se smatra izvršenom u trenutku kada primatelj, osoba na toj adresi ili službena osoba preuzmu dostavljeni proizvod. Dostava nije moguća u sljedećim uvjetima: primatelj odbija pošiljku, netočne informacije o primatelju, primatelj nije na adresi, viša sila. Ukoliko ne možemo ispuniti dostavu iz bilo kojeg razloga, kontaktirati ćemo naručitelja (ili primatelja).

 

Reklamacije

Ukoliko ste iz bilo kojeg razloga nezadovoljni našom uslugom ili proizvodom, molimo Vas da nas kontaktirate kako bi riješili problem na obostrano zadovoljstvo. U slučaju reklamacije zbog greške na proizvodu postupiti u skladu s odredbama Zakona o obveznim odnosima. Reklamacija proizvoda može se ostvariti ukoliko je kupac zaprimio proizvod koji nije naručio ili ukoliko proizvod ima grešku / oštećenje koje je nastalo prilikom transporta. Trgovac odgovara za materijalne nedostatke proizvoda sukladno odredbama Zakona o obveznim odnosima (članak 400. podstavak 1.). Reklamacija nije moguća ukoliko je na proizvodu vršena bilo kakva izmjena u cilju popravka, te ukoliko je do greške došlo nestručnim ili nepažljivim rukovanjem. Za osnovane reklamacije izvršit će se povrat sredstava u potpunosti ili zamjena proizvoda ovisno o željama kupca. Sukladno čl. 10 Zakona o zaštiti potrošača, internet trgovina www.etno-motiv.hr vam omogućuje da svoje pisane prigovore vezane uz web kupovinu šaljete na e-mail adresu info@etno-motiv.hr.

 

Rješavanje sporova

Regulativom Europske unije, sporove vezane uz online kupnju moguće je riješiti putem ODR platforme kojoj možete pristupiti ovdje. Platformu mogu koristiti potrošači i trgovci. Za pravne sporove koji mogu nastati vezani za korištenje internetske trgovine www.etno-motiv.hr nadležan je sud u Zagrebu.

 

Završne odredbe

Tradicijske tkanine j.d.o.o. zadržava pravo u bilo kojem trenutku ukinuti ili promijeniti odredbe ovih uvjeta poslovanja, stoga savjetujemo da provjerite uvjete prije nego što namjeravate koristiti internetsku trgovinu. Tradicijske tkanine j.d.o.o. nije odgovoran za nemogućnost korištenja usluga internetske trgovine izazvanu višom silom, kao niti za štetu nastalu uslijed okolnosti koje se smatraju višom silom.

Brine vas održavanje naših etno stolnjaka? Preuzmite besplatni vodič s uputama (te pokojim trikom 😉 ) i ostvarite 10% popusta na prvu narudžbu!

Upišite vaše podatke i kod za popust stiže na vašu e-mail adresu!