Jesenski šarm na vašem stolu: inspiracije za dekoraciju!

Podijelite:

Prelazak iz ljeta u jesen donosi sa sobom promjene koje se osjećaju u zraku i oko nas. To je vrijeme kada priroda počinje mijenjati svoj izgled, dani postaju kraći a boje i svjetlo postaju toplije. Prelazak iz ljeta u jesen nosi sa sobom posebnu čar i atmosferu koju mnogi ljudi vole. Dekoriranje stola kad dođe jesen nije samo estetski izbor, već i način da stvorite ugodno okruženje, proslavite prirodne promjene i uživate u posebnim trenucima s obitelji i prijateljima.
 Stvaranje ugodne atmosfere u domu uključuje i dekoriranje stola. Topli tonovi, prirodni elementi i zagasite boje mogu doprinijeti osjećaju ugode i gostoljubivosti.

Ove jeseni u Etno Motivu uživamo u toplim zemljanim tonovima i nijansama boja koje će se prekrasno uklopiti u nadolazeće godišnje doba. Uz ovih nekoliko fotografija i prijedloga, inspirirajte se za uređenje svoje kuhinje ili blagovaonice te se pripremite na mnoge radosne trenutke!

🌞 Žuta boja za toplinu 🌞
Uklapanje žute boje stolnjaka u jesensku dekoraciju doma može biti vrlo lijepo i efektno. Žuta je boja koja može simbolizirati toplinu i sunce, što je savršeno za jesensku atmosferu. Kombinirajte ju s prirodnim i jednostavnim elementima kao što je cvijeće iz vrta ili livade (može i suho). Možete koristiti razne grančice i plodove jeseni: orahe, šišarke, bundeve, jabuke… Žuta se prekrasno slaže sa zemljanim ćupovima i drvenim elementima, pa cvijeće možete staviti u glinenu vazu a hranu poslužiti na lijepoj drvenoj daščici. 
Uz žutu u domu, svako jutro će vam započeti vedro i veselo! No, važno je napomenuti da žutu boju treba pažljivo koristiti, jer ona u velikim količinama može biti previše stimulirajuća i energična. Zato je idealna za detalje kao što je stolnjak 😉.

Žuti stolnjak
Žuti stolnjak


🌿 Duboka zelena donosi osjećaj mira 🌿

Šumsko tamna zelena boja stolnjaka je bogata i prirodna nijansa koja se može lijepo kombinirati s različitim elementima kako biste stvorili atraktivnu i harmoničnu dekoraciju stola. Tamno zelena boja je često povezana s prirodom, šumama i šumskim pejzažima. Korištenjem ove boje u dekoraciji doma, možete stvoriti osjećaj povezanosti s prirodom i mira. Evo nekoliko ideja o tome što možete kombinirati uz šumsko tamni zeleni stolnjak:
– prirodne elemente kao što su drveni tanjuri, pribor ili podloške kako biste stvorili rustikalni šarm;
– neutralne boje kao što su bijela, krem, siva ili bež. Ovo će stvoriti elegantan kontrast i omogućiti da tamnozelena boja stolnjaka zasja.
Duboke zelene nijanse često imaju umirujući efekt na ljude. Stoga ćete uz tamno zelenu dobiti opuštajuću atmosferu koja nam je svima prijeko potrebna.

zeleni stolnjak
Zeleni stolnjak


🌰 Svježa elegancija uz neobičnu boju lješnjaka 🌰

Lješnjak smeđa boja je topla i neutralna nijansa koja će se lijepo uklopiti u različite dekorativne sheme i stvoriti prirodnu atmosferu u domu. Ova nijansa smeđe se odlično slaže s drugim neutralnim bojama kao što su bijela, krem ili druge zemljane boje, pa tako posuđe za jelo može biti u bilo kojoj od tih boja i dobiti ćete elegantan i profinjen izgled stola.
Za kontrast i dinamiku u prostoru, možete se poigrati s detaljima u ljubičastoj, tamnijoj plavoj ili pak vedroj zelenoj – sve one odlično se slažu s lješnjak bojom.
Da zaključimo, lješnjak smeđa je prilagodljiva i može se kombinirati s različitim stilovima dekoracije, uključujući rustikalni, moderni, klasični i boho stil te ćete ju vrlo lako prilagoditi svojem ukusu. 

Stolnjak boje lješnjaka
Stolnjak boje lješnjaka

 

Jesen donosi prekrasne promjene u prirodi, uključujući promjene boja lišća i obilje žetve. Dekoriranje stola za jesen omogućava vam da proslavite te prirodne promjene i uživate u njihovoj ljepoti unutar svog doma. Samo morate odabrati koja boja najviše odgovara vama i vašem domu ☺️.
Žuta srca možete pronaći u ponudi na našoj internet trgovini pod Etno 1 ili klikom ovdje.
Nove boje iz kolekcije Slava vas čekaju ovdje. 
Svi stolnjaci dostupni su u raznim dužinama, a ako među njima ne pronalazite odgovarajuću dimenziju, u mogućnosti smo ponuditi i razne druge dimenzije po mjeri.

Pridruži se našim novostima i ostvari 10% popusta na prvu narudžbu

Pridruži se našim novostima i ostvari 10% popusta na prvu narudžbu

Brine vas održavanje naših etno stolnjaka? Preuzmite besplatni vodič s uputama (te pokojim trikom 😉 ) i ostvarite 10% popusta na prvu narudžbu!

Upišite vaše podatke i kod za popust stiže na vašu e-mail adresu!