Pravila privatnosti

Ovom web stranicom upravlja Etno Motiv d.o.o., Dubrava 118, 10040 Zagreb. Molimo da pažljivo pročitajte ovaj pravilnik prije korištenja web stranice jer on objašnjava naš način obrade osobnih podataka i korištenja kolačića. Korištenje ove web stranice podrazumijeva da prihvaćate Pravilnik.

PRAVILNIK O ZAŠTITI PRIVATNOSTI

(1) Pravilnik o zaštiti privatnosti je interni akt o implementaciji Uredbe (EU) 2016-679 Europskog parlamenta i Vjeća od 27.04.2016. godine o zaštiti pojedinaca u vezi s obradom osobnih podataka i slobodnom kretanju takvih podataka odnosno tzv. Opće uredbe o zaštiti podataka (kraće označene “GDPR”).  Njime se uređuje prikupljanje i  obrada osobnih podataka od strane voditelja i izvršitelja obrade, utvrđuju temeljna načela i pravila zaštite osobnih podataka u skladu s poslovnim i sigurnosnim zahtjevima Voditelja obrade i zakonskim normama.

Kako prikupljamo vaše podatke?

Neki se podaci prikupljaju kad nam ih vi sami date. To bi mogli biti, na primjer, podaci koje upisujete u obrazac za uspostavu kontakta. Ostale podatke prikupljaju automatski naši sustavi prilikom vaše posjete našoj internetskoj stranici. To su prvenstveno tehnički podaci kao na primjer da li pristupate stranici putem mobitela ili računala, koji preglednik i operativni sustav koristite, što pregledavate i slično. Ti se podaci prikupljaju automatski čim uđete na našu internetsku stranicu korištenjem sustava kao što je npr Google Analytics.

Za što koristimo vaše podatke?

Podatke koje ste dali u sklopu kontakta (slanje email upita, ispunjavanje kontakt forme) koristimo kako bismo vam odgovorili na vaš upit te dali zatražene informacije. Dio podataka se prikuplja kako bi se osiguralo pravilno funkcioniranje internetske stranice. Ostali podaci mogu se koristiti za analizu načina na koji posjetitelji koriste stranice.

Kolačići

Upotrebljavamo kolačiće kako bi smo vam osigurali što bolje iskustvo na našoj internetskoj stranici. Kolačići su malene jedinice podataka privremeno spremljene na vaše računalo ili mobilni uređaj, kako bi se poboljšalo vaše iskustvo korištenja internetskom stranicom. Kolačići ne sadrže vaše osobne podatke i ne smiju se upotrebljavati za identifikaciju pojedinog korisnika. Kolačić često sadrži jedinstveni identifikator, anonimni broj (nasumično generiran) pohranjen na vašem uređaju. Neki istječu na kraju vaše sesije na internetskoj stranici, a neki dulje ostaju na vašem računalu.

Za sva pitanja politike privatnosti, molimo Vas obratite se:

  • elektronskom poštom na info@etno-motiv.hr
  • pisanim putem na Etno Motiv d.o.o., Dubrava 118, 10040 Zagreb
  • telefonom na +385 91 2543-552